2011. június 11., szombat

Bach, Toccata and Fugue in D minor, organ

Lassan írok ide.....sok minden történik velem, körülöttem....Próbálom a dolgokat jó oldaluk felől közelíteni, de nem igazán megy. Ez egy nagyon rossz periódus most. Nem szívesen írok róla. Pedig az élet alapjában véve olyan szép, és a nehézségek azért vannak, hogy leküzdjük azokat. (jó kis közhelyek, tudom...) De amikor nem egy, nem kettő, de huszonkettő vagy inkább végtelen számú lesz hirtelen a körülötted feltornyosuló akadály, amikor nem tudsz mibe kapaszkodni, nem kapsz erőt legfontosabb energiaforrásodtól, önmagadtól, és úgy érzed, elfogyott az üzemanyag............na akkor (na most) kellene jönnie valaminek, ami kilendít ebből a rémállapotból. Egyenlőre nem jön az a valami.
Most Bachot hallgatok. Megnyugtat és kitisztít. Átmossa az agyamat...hallgassátok Ti is:

4 megjegyzés:

  1. sokszor talan nem is kell harcolni ezekkel a rosszabb napokkal....csak elfogadni, hogy vannak....aztan tisztul az egbolt, rajovunk, hogy sokkal tobb az, ami mindennap megadatik, megha vannak is nehezsegek....De azert ne hagyd tul sokaig uralkodni magadon ezt a hangulatot...Szolj, ha tudok segiteni valamiben!XO

    VálaszTörlés
  2. Drága Judit, már eddig is nagyon sokat segítettél:) Köszönöm!! És igen, tudom ám, hogy "vonuló felhők mögött örökké kék az ég":) olyan jó, hogy most is emlékeztetsz rá::)) Puszillak!!

    VálaszTörlés
  3. Kimaradt nálam ez a posztod Dóri, sajnálom nagyon! Tudod, mostanában nem vagyok laptop- és internetközelben sokáig... nem bánom.
    Nekem nagyon sokat jelent a jövőre vonatkozó reménységünk, amikor nehéz periódusokat kell átélni... és a Biblia jó tanácsai a jelenre vonatkozóan is építőek, mert segítenek abban pl. hogy tudjak nevetni egyet magamon és túllendülni, ne vegyem túl komolyan magam - vagyis legyek alázatosabb, hogy jobban figyeljek másokra és a többi... Gyöngyszemek.
    Ugyanakkor a nehézséget úgy igyekszem felfogni, hogy ezen az EGY napon legyünk túl, és majd holnap megküzdünk a holnapi adaggal. Közben pedig annyi jó dolog is történik! Ezeket nem szabad hagyni elrobogni magunk mellett!

    VálaszTörlés
  4. Mercikém, ugye erre gondolsz: "Minden napnak megvan a maga baja". Sajnos, sokszor nem jut eszembe, lehet, jó lenne ide nagy betűkkel kiírni, hogy mindig lássam és emlékeztessen...
    Sok gondolatot elindítottál bennem, köszönöm! Egyszer már tényleg jó lenne beszélgetni veled:)

    VálaszTörlés